Domain regisztráció

Tisztelt Felhasználó! Használat előtt olvassa el a Felhasználási feltételeket és csak akkor használja a keresőt, ha a feltételeket elfogadja!

Hivatalos domain információk a DiMa.hu Kft (info@dima.hu) nyerhetők a hiteles adatbázis alapján. Az itt lekérdezhető adatok a hiteles adatbázis alapján 24 óránként frissülnek. A hiteles adatbázis és az itt lekérdezhető adatok között a frissítésből vagy bármilyen műszaki zavarból adódó esetleges eltérésért a szolgáltató felelősséget nem vállal. Az adatbázisból (Nyilvántartási azonosító: 445-0001) adatokat kizárólag a .hu ccTLD alá bejegyzett domainekkel kapcsolatos technikai problémák elhárítása, valamint a bejegyzett domainekkel ill. azok használatával kapcsolatos jogos érdek érvényesítése végett a domain használatáért felelős személlyel való kapcsolatfelvétel céljából szabad lehívni

Az alábbi mező kitöltésével ellenőrizheti, hogy egy bizonyos domain név be van-e már jegyezve, illetve regisztrációja elkezdődött-e már.

 
Tárhely szolgáltatás

Hívatalos .hu domain regisztrátor

hu2

Itt szeretném eladni domain nevem!

Hirdesse itt eladó domain nevét a dimadomain.hu alatt!

Több domain név már a mi oldalunkon keresztül találta meg új tulajdonosát. A domain hirdetési díja 300 Ft + Áfa / 1 év. 10 domain név felett egyedi ajánlatot kérjen tőlünk.

Banner csere esetén is egyedi ajánlatot tudunk adni. részletekről érdeklődjön az info@dimadomain.hu e-mailen.